Japanin kielellä ‘’kirugumi’’ tarkoittaa eläinpukua. Kirugumi on tällä hetkellä todella suosittu Japanissa, jossa sen voi nähdä kaikissa mahdollisissa yhteyksissä. Esimerkiksi, hiihtäjien keskuudessa on mahdollista huomata tällaisia haalareita. Joita on mukava käyttää esimerkiksi päivän päätteeksi viileän vuorihiihton jälkeen.

Kirugumi on mukavasti ommeltu pehmeään tyyliin, mikä teekee siitä vastustamattoman mukavan. Pue valitsemasi kirugumi ja ole yhtä rento kuin sen antsaiset. Valikoima on suuri erilaisten eläinhahmojen ansiosta.

On hyvin epätodennäköistä, että et ole tyytyväinen kirugumiin, mutta sinulla on kuitenkin oikeus palautukseen. Voit palauttaa tuotteen käyttämättömänä 14 päivän kuluttua ostoksesta (ymmärrämme, jos sinun on ehkä käytettävä sitä kerran, kokeilua varten). Mikäli haluat palauttaa puvun tai vaihtaa sen toiseen eläinpukuun, muistathan että pukua ei saa pestä.

Yleensä lähetys maksaa noin 4,90 euroa, mutta avaustarjouksen kunniaksi tarjoamme toimituksen ilmaiseksi Suomessa. Ennen klo 14.00 tehdyt tilaukset lähetetään meiltä samana päivänä ja näin ollen saapuvat sinulle 1-5 arkipäivän kulussa, riippumatta siitä, missä päin puolella Suomea asut.

Voit helposti matkustaa kirugumin kanssa, mutta ilman rahaa et todennäköisesti matkusta ympäri maailmaa ilman, että soittaisit ystävillesi. Osalla kirugumeista on valmiit taskut, kun taas toiset ovat ilman taskuja (tämä on selvästi esitetty tuotekuvauksessa), joten suosittelemme kiinnittämään siihen hyvää huomiota. Mikäli ostat kirugumin, jossa ei ole taskuja, tulee sinun olla hieman luovempi. Olemme nähneet monenlaisia temppuja koskien arvotaravan piilottamisesta. Yksi suosituimmista piilopaikoista on piilottaa rahat kenkiin ja puhelin sukkiin. Toisena vaihtoehtona on myös piilottaa arvotavarat alusvaatteisiin.

Ihan mitä haluat! Mikäli on kesä ja lämmin, alusvaatteet riittävät. Jos haluat jotain lämpimämpää, voit pukea alle housut ja t-paidan. Mikäli haluat käyttää pukua hiihtäessä, voit pukea vaikka koko hiihtopuvun kirigumin alle. 

Ehdottomasti! Kirugumi on hauskaa. Oletko poika vai tyttö? Pitkä tai lyhyt? Vaikka olisit vähän isompi persoona, tulet rakastamaan kirugumiasi! Jos sinusta tuntuu, että haluat piilottaa henkilöllisyytesi, puet vain hupun ylle, jolloin olet piilossa huomiolta.

Kirugumi on tarkoitettu käytettävksi uudestaan ja uudestaan. Tästä syystä kaikki eläinhahmot voi pestä tavallisessa pesukoneessa. Vaatteen voi pestä 30 ° C: ssa ja kuivata se. Vaatteen voi kuivata myös kuivausrummussa, mutta ilman lämpöä parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Kyllä, voit. Kotipaikkamme on Suomessa. Haluamme kuitenkin, että jokaisella olisi mahdollisuus saada kirugumi. Eli mikäli asut kauempana, pistä sähköpostia tulemaan, niin autamme sinua tilauksen kanssa. Vaikka toimitus voi maksaa hieman enemmän merenkulun takia, kutenkin lupaamme, että tulet saamaan kirugumin.

Henkilökohtainen ennätys on 26 527 kertaa, ennen kuin on hankittava uusi. Ok, ehkä ei, mutta Kirugumi on varsin kestävä ja sitä voi käyttää uudestaan ja uudestaan. Hyvänä etuna on myös se, että tosin kuin monissa muissa vaatteissa, se ei sisällä paljon erilaisia osia, joita olisi helppo menettää.

Facebook
Instagram