Kirugumia ei pidetä syyttä pyjamana, koska alun perin se oli suunniteltu erityisesti nukkumista varten. Lisäksi pyjama oli keksitty ja otettu käyttöön Japanissa, jossa ei ole läheskään yhtä kylmät talvet kuin esimerkiksi Suomessa tai Pohjois-maissa jo syksyllä. Kuten voitte huomata, pian kyseinen kulttuuri valtasi maailman. 

Mikäli kyse on erityisistä lämpötilaintoleransseista, kirugumissa ei ole tarpeen nukkua. Joka tapauksessa, jatkuvasti. Kirugumin voi ostaa ainoastaan koti käyttöön. Ensinnäkin se on uskomattoman kätevä. Kirugumit ovat erittäin mukavia liikkuessa, istuessa, maaten, eivätkä estä liikkeitä (tietenkin, jos olet ostanut sopivan koon) ja ne antavat kodikasta lämpöä sekä mukavuutta. Aika epätodennäköistä, että pystyt antautumaan melankolisiin tai surullisiin ajatuksiin, kun sinulla on suosikki hahmo tai kirkkaan positiivinen pyjama päälläsi. Lisäksi, koska sinulla on kirugumi koti käytössä, sinun ei tarvitse pilata muita vaatteita, niin sanottuun ’’koti käyttöön’’. 

Palataan takaisin, koskien nukkumista. Kirugumi tuntuu pehmeältä ja viihtyisältä viltiltä, tästä syystä siinä on mukava alhaisissa lämpötiloissa. Mikäli ulkona ei ole liian kylmä, kirugumi korvaa helposti huovan. Helpommin sanottuna, jos nukut kigurumissa ilman, että peität itseäsi minkäänlaisella peitolla, et tule tuntemaan epämukavuutta tavallisen huovan puutteesta. Yllätyt siitä, kuinka miellyttävä on olla «nielaistuna» pehmeään «peittoon».

Kategoriat: Artikkelit

Facebook
Instagram