Rekisterinpitäjä

Kigurufi Y-tunnus 2858701-8
Mikaelintie 9 b 18 Vantaa, Suomi – puh: 0409695784
asiakaspalvelu@kigurufi.fi

Tilaaminen ja toimitus

Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä toimituskulut. Verkkokauppa toimittaa tuotteet ilmoittamaasi osoitteeseen. Postitamme tuotteita päivittäin, joten parhaillaan voit saada tuotteen jo seuraavana arkipäivänä! Normaalisti toimituksemme on 1-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Pidätämme oikeuden isompien kampanjoiden aikana muuttaa toimitusajan 2-12 arkipäivään, mikäli kysyntä ylittää odotuksemme. Tuotteiden toimituksesta vastaa Posti.

Palautusoikeus ja palautukset

Voit palauttaa tuotteen käyttämättömänä 14 päivän kuluttua ostoksesta (ymmärrämme, jos sinun on ehkä käytettävä sitä kerran, kokeilua varten). Mikäli haluat palauttaa puvun tai vaihtaa sen toiseen eläinpukuun, muistathan että pukua ei saa pestä. 14 päivän palautusoikeus alkaa siitä päivästä, kun tuote on lähetetty varastoltamme. Kaikista palautuksista on aina sovittava Kigurufi.fi kanssa etukäteen olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme. Noutamatta jäänyt paketti ei ole palautus. Palautettava tuote on toimitettava virheettömässä kunnossa. Kigurufi.fi’lle. Mikäli tuotetta ei toimiteta postittamalla Kigurufi.fi:n haltuun, palautusehdot eivät toteudu. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta Asiakaspalvelu@kigurufi.fi

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset ja reklamaatiot

Mikäli tuotteesi on vahingoittunut tai väärä, saat uuden tuotteen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme, josta saat tarkemmat toimintaohjeet. Mikäli vastaanotat postituksessa vaurioituneen tuotteen, tee välittömästi vahinkoilmoitus postin toimipisteeseen. Tämän jälkeen ota yhteys asiakaspalveluumme, niin lähetämme uuden tuotteen.

Maksuehdot – Klarna

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit – kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna Bank AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu

Facebook
Instagram